TEOG BAŞARIMIZ

Sonuçlar, Özel Merve Kolejinde büyük bir sevinç yaşattı. Açıklanan sonuçlarına göre;

8 öğrenci bütün sorulara doğru cevap vererek Türkiye birinciliği adına ilk adımı attılar. Yapılan bu sınavda 14 öğrenci  bir ve iki yanlışla zirveyi zorladılar.Okulun tamamında ise sınava giren 155 öğrenci arasında 85 ile 100 puan aralığında  bir başarı ortaya çıkmıştır.  Böylece Merve Koleji bireysel başarının yanında genel başarının da ön plana çıktığı bir okul oldu Kayseri’de.

Safa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zülfü TALU,bu büyük başarıda emeği geçen tüm Öğretmenleri, Öğrencileri, Ailelerini ve tüm Çalışanlarını Safa Eğitim Kurumları adına tebrik etmiş, ikinci tur sınavlarının daha hayırlı ve bereketli geçmesini temenni etmiştir.