BİRİNCİMİZİ TEBRİK EDERİZ

5. SINIFLAR İNGİLİZCE BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI.

Merve Koleji İngilizce Zümre Öğretmenleri Yusuf TELİS, Hale UZUNOĞLU, Emine Betül TAŞYAPAN, Süleyman GÖKÇEK, Leyla KAŞAĞICI ve Gülsüm ŞAHİN’in hazırlayıp organize ettikleri ve geleneksel yarışmalarımızdan biri olan 5. Sınıflar İngilizce Bilgi Yarışması 15 Aralık 2016 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda yapıldı. 5-A, 5-B, 5-C, 5-D, 5-E, 5-F, 5-G, 5-H, 5-K ve 5-L sınıflarından üçer öğrencinin katıldığı Sınıflararası İngilizce Bilgi Yarışması çekişmeli ve çok zevkli geçti. Öğrencilerimiz yarışma boyunca hem eğlendiler, hem de öğrendiklerini pekiştirdiler. Beşinci sınıf müfredatına uygun hazırlanan 20 sorudan ondokuzunu bilerek 190’ar puan alan 5-B, 5-D ve 5-L Sınıfları yedek sorularla yarışmaya devam ettiler. Ve nihayet 5-B Sınıfı birinci, 5-L ikinci ve 5-D üçüncü oldu. Yarışma birincisi olan 5-B Sınıfı yarışmacılarına hediyeleri takdim edildi. Ayrıca yarışmacıların tümüne yarışma katılım sertifikaları verildi. 20 Soru sonunda sınıflar her soru 10 puan üzerinden aşağıdaki puanları aldılar:

5-A (160 Puan)

1-Rana Sıla ÇITAK

2-Türkan KAHRAMAN

3-Burak ÖZTÜRK

5-B (190 + 40 = 230 Puan)  (YARIŞMA BİRİNCİSİ)

1-Enes KILINÇ

2-Uğur UYSAL

3-Zeynep Yaren KAN

5-C (170 Puan)

1-Handan Ülkü ACAR

2-Furkan TALAY

3-Revaha  Ahmed YILDIRIM

5-D (190 + 20 = 210 Puan) (ÜÇÜNCÜ)

1-Habib BAYKAN

1-Efe Emre ÖNCELER

2-Özge KARAKAŞ

3-Yılmaz Arda KURTUL

5-L (190 + 30 = 220 Puan) (İKİNCİ)

1- Ahmet Ramazan KARABACAK

2- Ahmet ÖZSAKİN

3- Yağızalp IŞIK

Yarışma aralarında yapılan etkinlikler de zevkle izlendi ve  büyük alkış aldı. Öğrencilerimiz hoşça vakit geçirdiler. 5-H Sınıfı öğrencilerinin sundukları “Can / Can’t - Ability’’ ve “Likes-Dislikes” etkinlikleri, 5-B’den bir öğrencimizin okuduğu ‘My Teacher’ şiiri ve 5-C’den öğrencilerimizin seslendirdikleri “If you are happy” şarkısı büyük ilgi topladı ve seyircileri coşturdu. Onbeşinci sorudan sonra seyircilere sorulan hediyeli soruya 5-H Sınıfından Suat DAĞ doğru cevap vererek hediyesini aldı. Ayrıca yirminci sorudan sonra yapılan “What time does Ahmet go to bed on Mondays?” isimli İngilizce Listening and Understanding (Dinleme ve Anlama) Yarışmasında da 5-L Sınıfından Seyit Mehmet MAZICIOĞLU soruya doğru cevap verdi ve hediyesi takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca bize bu imkanı verdikleri ve desteklerini esirgemedikleri için Okul Müdürümüz İhsan ÇİFTÇİ’ye, Müdür Yardımcılarımız Taner COŞKUN’a, Barış KIRCALI’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

MERVE  COLLEGE

ENGLISH  DEPARTMENT