Halkla İlişkiler
Güvenlik Hizmetleri
Eğitim ve Öğretim

HALKLA İLİŞKİLER BİRİMİMİZ;

Kurumun bağlantı kurduğu ya da kurabileceği kimselerin anlayış, sempati ve desteğini elde etmek ve bunu devam ettirmek için sürekli ve örgütlenmiş bir yönetim izlenmektedir.Veli-Okul- Öğrenci iletişimini kurmak amacıyla yürüttüğümüz, pro-aktif ve re-aktif olarak sürdürülebilen, kurum yararı esas alınarak devam ettirilen düzenli faaliyetleri içerir. Bilinen adıyla "PR" olarak ifade edilmektedir.

Halkla ilişkiler hizmet verdiği eğitim kurumumuz ile daha etkili iletişimde bulunmak üzere başvurduğu bir yöntem; hem içten hem de dışarıda olan, bağlantılı olduğu kişilere sevdirme ve saydırma, belirli bir tutumu benimsetmeye ve inandırma siz değerli ilgili kişilere ulaşmaktır.

Halkla ilişkiler sıradan olmakla önemli olmak arasındaki farktır; kurumun olumlu bir imaja sahip olması için gerekli tanıtım politikasının saptanması, kurumun bu doğrultuda yönlendirilmesi, insan grupları ve kurum arasında bilgi akışının sağlanması ve bu bilgi akımının gerekli etkinliği kazanarak amaçlanan sonuca ulaşması için yapılan plânlı faaliyetlerdir.

MERVE KOLEJİ

HALKLA İLİŞKİLER BİRİMİ