Eğitim ve Öğretim
Kantin Hizmetleri
Güvenlik Hizmetleri
Eğitim ve Öğretim
Merve Özel İlköğretim Okulumuzda uygulanan öğrenci merkezli program çok kültürlü bir ortamda etkin öğrenime imkan tanımanın yanısıra, bilgi çağı teknolojisinin kullanımıyla desteklenen disiplinlerarası çalışmalar, projeler ve araştırmalar aracılığıyla öğrencilerin çağın gereklerine göre yetişmesine önem vermektedir. Bu program tüm sınıf düzeylerinde:
  • Temel bilgi ve beceriler kazanmayı,
  • Kültürel ve kavramsal bakış açılarını tanımayı,
  • Tüm dünyayı ilgilendiren konular ve bunların Türkiye'ye olan etkileri konusunda bilgilenmeyi ve bilinçlenmeyi,
  • Problem çözme ve çatışma çözümleme sürecini olumlu yaklaşımlarla yürütmeyi,
  • Yaratıcılığı ve farkındalığı geliştirmeyi,
  • 'Sorumluluk Sahibi Vatandaş' olmanın anlamını okul içi ve dışı etkinliklerle kavramayı hedeflemektedir.

Özel Merve Kolejinde her yaş düzeyinde anadilimiz Türkçe ve okuldaki ikinci dil olan İngilizce’nin öğretimine önem verilir.